Her kan du læse hvad andre siger om et forløb hos mig.

 

"Jeg har i den grad oplevet følelsen af at "rykke mig" efter at have været på briksen hos Helle. Helle er først og fremmest dygtig og vidende på et bredt og yderst relevant felt.

Dernæst er Helle som person både sympatisk, forstående og formår at gøre komplicerede udfordringer håndgribelige og simple.

Helle har fået mig til at indse, at jeg er god nok, som jeg er. Og jeg ser nu frem til en bedre fremtid med min familie."

Henriette, 42 år

 

"Jeg fik anbefalet at købe en prøve time hos Helle, da jeg havde mange spændinger i kroppen, dårlig skulder og havde det dårligt psykisk (PTSD, depression) efter en meget traumatisk oplevelse på mit arbejde.

Jeg har kun ros til Helle, hun er professionel i alt hvad hun laver, der er ro og man føler sig tryg.
Jeg har ikke kunne finde nogle der har kunne tage hånd om mig både fysisk og psykisk, en kombination af kropsterapi og psykoterapi har været lige det jeg havde brug for, jeg vil til hver en tid anbefale Helle."

Sisse, 48 år

 

 

"En afgørende mulighed for at være i Helle's hænder. Jeg kan varmt anbefale hendes professionelle samtaler og kropsbehandlinger"

Kvinde, 57 år

 

 

"Jeg har haft fornøjelsen af en kropsterapi-behandling hos Helle, og det kan virkelig anbefales. Helle er hjertelig, nærværende og dygtig. Det var en dejlig behandling, der løsnede op for spændinger i ryg og nakke, og jeg gik derfra med en skøn følelse af velvære "

Christine Lego Boye

 

 

"Vil lige sige tak for igår. Dejlig oplevelse. Følelsen af en særlig energi klingede af efter en times tid. Jeg var ret træt om aftenen, men på en god måde. Og sov glimrende om natten til vækkeuret ringede hvilket jeg sjældent oplever, da jeg plejer at have afbrudt søvn og tidlig opvågning. Glæder mig til næste gang smiley

Pernille, 52 år

 

 

"Min session hos Helle, både startede og endte varmt.
Helle har et vidunderligt, varmt, nærværende og kærligt sind. Hun er nysgerrig og formår at stille spørgsmål, hvorpå egne refleksioner udfordres.
I behandlingen lader hun sin egen energi og ro, strømme igennem sine berøringer og tryk, hvilket giver en fantastisk og dyb ro indeni.
Jeg var sløv og træt efter min behandling, men på en positivt måde. Min oplevelse var, at jeg ligesom skulle “igang igen”. Dejlig fornemmelse på en almindelig hverdag, hvor tiden styrer mere end ønsket!"

Vivian, 39 år

 

"Jeg kan varmt anbefale Helle's kropsbehandlinger. Helle er rent professionelt og med sin varme og venlige personlighed klar til at tage imod mig fra det øjeblik jeg træder ind ad døren. Jeg føler mig med det samme tryg i de rolige og behagelige omgivelser. Helle er god til at minde om at bruge vejrtrækningen undervejs, til at komme i dybden. Jeg føler efter hver behandling en større lethed og smidighed i kroppen. Jeg har bestilt min næste tid"

Lene, 57 år

 

 


 

Telefon: 3174 8709 Mail: info@hellebulowhansen.dk CVR-nr: 37115193
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk