Er du faret vild?
13.11.2019

 

 

 

Har du følelsen af at være  faret vild, og har svært ved at finde retning i livet

 – kan det handle om dine kerneværdier.

Vores kerneværdier er det der er vigtigt for os, og er med til at definere hvem vi er lige nu - for vores kerneværdier ændrer sig med tiden

Det er vores motivation – og vores vejviser i livet.

Men mange af os er ikke bevidste om dem, og ved derfor ikke i hvilken retning vi skal styre. Og derved opleve at vi ofte lader os styre af ydre påvirkninger, istedet for at lade os styre af vores egne indre ønsker og behov.

 

Når vi oplever at være “ i flow” og mærker meningsfuldhed og glæde handler det om at der er overensstemmelse mellem vores kerneværdier og vores handlinger.

Vi lever på en måde der er vigtig for os, og som skaber energi, lyst og livsglæde.

Kerneværdier kan f.eks. være: gensidig tillid, kærlighed, respekt, frihed og meget andet.

 

Man kan sige at vores kerneværdier er vores indre kompas. Og jo mere bevidste vi er om hvad der er vigtigt for os, og hvad vi ikke bryder os om, des mere indrestyring kan vi tage på vores liv. Ved at være bevidste om hvad vi gerne vil hen imod, bliver det lettere at opnå at leve det liv vi ønsker.

 

Føler du dig misfornøjet, uden helt at vide hvorfor, kan det handle om at du lever et liv der ikke er i overensstemmelse med dine værdier.

 

Jeg kan hjælpe dig til at stille skarpt på hvad der er dine kerneværdier, og på hvordan du kan leve et liv der er i overensstemmelse med dem.

 

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar


Telefon: 3174 8709 Mail: info@hellebulowhansen.dk CVR-nr: 37115193
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk