Familierådgivning

Familierådgivning kan være en hjælp, når I som familie er kørt fast i uhensigtsmæssige mønstre. Årsagerne til dette kan være mange men kan måske handle om:

 

At der er for mange, og for store konflikter

At det er svært at forstå jeres barn's adfærd

At det er svært at tage lederskab som forældre

At der er problemer i parforholdet

At det er svært at rumme sine egne følelser som forældre

At jeres barn har det svært i institution eller skole

At jeres barn har nogle særlige behov, og måske en diagnose

 

Alle forældre vil deres børn det bedste og er eksperterne i deres børns liv, men det er ikke altid vi lykkes med at være den "forældreudgave", vi ønsker at være.

At blive en familie er en gave - og en opgave.

Familierådgivning kan hjælpe jer med at få et mere nuanceret blik på de udfordringer I står i, og finde frem til de løsninger der passer bedst for jer. Vi er ikke - og skal heller ikke være ens, hverken som individ eller familie.

 

Jeg hjælper jer til at stille skarpt på hvem I er som familie, og hvordan I ønsker at have det sammen.

 

Hvis du har lyst til at bestille tid til samtale, eller en 20 min. gratis afklarende samtale, er du velkommen til at booke en tid. Her taler vi om hvad du har brug for at jeg hjælper jer med, og hvem i jeres familie der deltager i samtalerne.

 

Som udgangspunkt finder samtalerne sted i mit lokale eller online, men det kan også lade sig gøre at jeg kommer hjem til jer. 

"Helle er en person man meget hurtigt får tillid til: Hun er professionel, varm og meget kompetent. Hun har den helt unikke egenskab, at hun kan både lytte og give plads, samtidig med at hun kan stille de rigtige spørgsmål og være vejledende. Jeg er selv uddannet coach og har meget erfaring med samtaler.

Det særlige ved Helle er at hun er både en utrolig kompetent psykoterapeut og erfaren familierådgiver. Jeg har haft mange gode samtaler med hende omkring dilemmaer, som handler mine børns udvikling og trivsel. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle både til 'live' 1-1 samtaler og online samtaler, som kan foregå enten på telefonen/ på skærmen fx zoom eller på hendes adresse."   

Camilla, 42 år

Telefon: 3174 8709 Mail: info@hellebulowhansen.dk CVR-nr: 37115193
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk