Individuel terapi

 

Alle kan gå i terapi - og mange gør det.

 

De fleste mennesker oplever i løbet af deres liv at komme ud i situationer, der er svære at tackle.

Der kan være mange årsager til at søge individuel terapi.

Måske oplever du problemer i dine relationer, enten på job, skole eller privat, som påvirker dig i en negativ retning. Måske oplever du at have et lavt selvværd, stress eller svært ved at håndtere stærke følelser. 

 

Uanset hvad du føler dig ramt af, kan individuel terapi skabe klarhed og bevidsthed om, hvordan du kan blive bedre til at passe på dig selv og håndtere de temaer, som udfordrer dig. Ved at passe bedre på dig selv skaber du bedre mulighed for at være mere for de mennesker, der betyder noget i dit liv.

 

Samtalerne tager udgangspunkt i dig og dine ønsker til forandring. Sammen finder vi årsagerne til dine udfordringer og holder fokus på de tanker og følelser, der står i vejen for, at du kan leve det liv du ønsker. Jeg hjælper dig med at genfinde dine ressourcer, så du kan skabe forandringerne.

 

Du er velkommen til at kontakte mig for tidsbestilling.

Hvis du er i tvivl om dette er det rigtige for dig, er du velkommen til at bestille en gratis 20 min. afklarende telefonsamtale.

"Var spændt på hvordan online samtale ville være. Det er første gang. Det levede fuldt ud op til at have samtale hvor vi er fysisk sammen. Helle er fantastisk til at få skabt rammerne og få de ting der fylder mest sat i spil. Hun møder mig præcis der hvor jeg er uden at dømme og forstår mig næsten uden jeg sætter ord på. En klar fordel ved online er at jeg ikke skal planlægge kørsel. Samtalen kan nærmest tages på dagen hvis man lige har brug for det."

Mette, 51 år

Telefon: 3174 8709 Mail: info@hellebulowhansen.dk CVR-nr: 37115193
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk