Kropsterapi

 

"Jeg har i den grad oplevet følelsen af at "rykke mig" efter at have været på briksen hos Helle. Helle er først og fremmest dygtig og vidende på et bredt og yderst relevant felt.

Dernæst er Helle som person både sympatisk, forstående og formår at gøre komplicerede udfordringer håndgribelige og simple.

Helle har fået mig til at indse, at jeg er god nok, som jeg er. Og jeg ser nu frem til en bedre fremtid med min familie."

Henriette, 42 år

 

 

Kropsterapi er en behandlingsform, som tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og psyke. Kroppen ses som en helhed, hvor det fysiske og psykiske hænger sammen. Kort fortalt, betyder dette, at hvis man ikke har det godt psykisk, sætter det sig som smerter eller spændinger i kroppen. Omvendt kan fysiske smerter påvirke ens psykiske tilstand.

Alle store følelsesmæssige påvirkninger, såsom sorg, stress, nervøsitet, vrede, angst og skam, kan sætte sig i kroppen enten som spændinger, smerte eller fysisk uro. Og derfor er det vigtigt i behandlingen af fx stress, at man tager fat om roden til problemet, og ikke blot lindrer kroppens reaktioner.

I kropsterapien kombineres flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere ledfrigørelse.

Kropsterapi kan hjælpe kroppen til at restituere og helbrede sig selv. Ved hjælp af aktiveringen af lymfesystemet vil kroppen kunne udskille ophobede affaldsstoffer, og gennem åndedrætsteknikkerne vil forbindelsen mellem hoved og krop genetableres.

Kropsterapeutiske behandlinger tager ofte udgangspunkt i en samtale om, hvilke problematikker der fylder i dit liv. Herefter fortsætter behandlingen på briksen, hvor der arbejdes med kroppen gennem dybdegående massage, akupressur, zoneterapi og guidet vejrtrækning.

Via den guidede vejrtrækning vil du kunne slappe af i kroppen, give slip på spændinger og efterfølgende have en følelse af kropslig frihed og indre ro.

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform, som kan behandle eller lindre følgende fysiske og psykiske lidelser:

  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Ledsmerter
  • Søvnproblemer
  • Fysiske skader
  • Migræne
  • Spændinger/anspændthed
  • og meget mere 
Telefon: 3174 8709 Mail: info@hellebulowhansen.dk CVR-nr: 37115193
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk